top of page
82601415_603088310477255_6628706001837096960_n.jpg

Heb je iets te vieren? 

Vier het bij ons!

Because... A little party never killed nobody

Heb je iets te vieren? Dan ben je bij ons van harte welkom. Kom gezellig bij ons langs voor een high tea, high bubbels of high wine. Natuurlijk kun je ook met een gezelschap komen lunchen, borrelen of dineren. Wij helpen je heel graag om een passend feestje te organiseren. Voor het organiseren van een feestje op maat bespreken we heel graag de mogelijkheden met jou. Voor een high tea, high bubbels of high wine kun je online reserveren. Bekijk snel hieronder wat we allemaal aanbieden. 

High tea Hillegom & Noordwijkerhout

Ben jij helemaal gek van een heerlijk high tea? Dan hebben wij goed nieuws, wij hebben fantastische high tea! Onbeperkt thee drinken, een glas jus d'orange met heerlijke hartige lekkernijen zoals een quiche, soepje, sandwich of brioche broodje en mini wrap. Houd wel plek vrij voor alle zoetigheden, want geloof ons deze zijn té lekker! Waar moet je aan denken? Onze bijvoorbeeld onze beroemde cheesecake, appeltaart, chocolade chip koekje en nog veel meer. Staat altijd vast wat we maken.... Nee gelukkig niet want als je dan voor de 2, 3e of 10e keer komt high tea-en wordt je altijd weer verrast:)

 

De high tea moet je minimaal 24 uur van te voren bestellen en kost 25,00 euro per persoon. Beschikbaar vanaf 14:00 uur (in overleg eerder mogelijk en aan te passen aan evt dieetwensen of allergieën) vegan, gluten of lactosevrij opslag 2,50 pp)

Bij een babyshower dekken we de tafel in de passende kleur en deze kleur laten we ook terugkomen in de zoete ronde. Zelf versieren in overleg kan zeker (geen crepe papier ivm vlekken)

Wij kunnen op verzoek ook extra versieren hier komen dan aanvullende kosten van € 20,00 bij.

High wine (beer) Hillegom

Wil jij gezellig met elkaar komen genieten van diverse glazen wijn met een bijpassend hapje? Dan kan je kiezen voor onze high wine. Wij serveren drie rondes en bij iedere ronde geven wij informatie over de wijn, want wij zijn ervan overtuigd dat wijn nog lekkerder gaat smaken als je er een goede uitleg over krijgt. Naast de wijnen serveren wij ook een bijpassend gerechtje. De glazen wijn kunnen wij ook vervangen voor glazen bier.

 

De high wine moet je minimaal 24 uur van te voren bestellen en kost 32,50 euro per persoon. Beschikbaar vanaf 14:00 (op vrijdag & zaterdag te reserveren tot 20:30 uur)

High bubbels Hillegom

Zin om gezellig met elkaar te genieten van verschillende glazen bubbels? Dat begrijpen wij heel goed! Bij ons kan je gezellig langs komen voor een high bubbels. Dan krijg je drie verschillende glazen bubbels met daarbij een bijpassend hapje. Alvast een klein voorproefje, je sluit af met een heerlijke mini dessert en zoals je misschien weet maken we al onze zoete items zelf!  

De high bubbels moet je minimaal 24 uur van te voren bestellen en kost 37,50 euro per persoon. Beschikbaar vanaf 14:00 (op vrijdag & zaterdag te reserveren tot 20:30 uur)

Wil je komen lunchen (Hillegom & Noordwijkerhout),
borrelen of dineren? (Hillegom)

Wij kunnen natuurlijk ook een heerlijke lunch, borrel of diner voor een gezelschap regelen. Wil jij graag met een groep dit reserveren dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan samen met jou de wensen doorspreken en tot een passend voorstel komen. 

Waar moet je aan denken? Een uitgebreide lunch met voldoende keuze en de mogelijkheid om af te sluiten met een zoete plank. Een borrel met kaas- & vleeswarenplanken, bites en een heleboel lekkere drankjes. Bij het diner kunnen wij een voorstel doen voor de gerechten. Kies bijvoorbeeld voor de chef's choice en laat je verrassen door chef-kok Remco. 

Neem contact met ons op door te bellen naar 0252-810056 (Hillegom) 0252-785924 (Noordwijkerhout) of mail naar info@boterkaasenolijven.nl

158005155_189563356299258_979026823350752408_n_edited.jpg
bottom of page