avond.jpg

Restaurant

B.K.O. RESTAURANT 

ONTBIJT | LUNCH | BORREL | DINER

Ons restaurant is een plek voor jong & oud om lekker de dag te beginnen met een ontbijt, gezellig met vrienden of familie te lunchen, in de middag te genieten van een goed glas wijn en een lekker kaasplankje, 's avonds samen genieten van een smakelijk diner & de avond afsluiten met een borrel! Kortom, voor ieder moment van de dag kan je bij ons terecht. Op vrijdag, zaterdag & zondag zijn wij ook geopend voor diner. De rest van de week ben je welkom voor de lunch!

dessert.jpg

Bekijk onze menukaarten

Nieuwe dinerkaart!

Genieten staat centraal bij B.K.O. en dit verweven wij daarom ook in onze nieuwe dinerkaart! Genieten van heerlijke smaakvolle gerechten en vooral genieten met elkaar want daar hebben we in deze tijd onwijs veel behoefte aan!

Vanaf vrijdag 11 juni  is onze compleet nieuwe dinerkaart er. Vernieuwend, veel verschillende smaken, voldoende keuze en delen mag maar moet zeker niet!

Op de nieuwe kaart staan 6 koude & 10 warme gerechtjes. Door drie verschillende gerechtjes te kiezen maak je er een smaakvolle en gezellig avond van. En goed nieuws: je kan nog steeds je diner afsluiten met een heerlijk dessert. Zonder heerlijke desserts is de B.K.O beleving niet compleet!

Wil je hier meer over lezen? Bekijk dan snel onze nieuwsbrief!

Wij verzorgen take away!

Wij hebben allerlei lekkers om thuis te genieten van B.K.O. Waar moet je allemaal aan denken? Uiteraard van alles voor een uitgebreide lunch, zoals belegde broodjes, salades, lunch proeverij en nog veel meer! Ben je een liefhebber van een high tea? Dan hebben wij onze high tea ook voor thuis! Wat betreft een uitgebreid diner ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kijk snel op onze webshop voor meer info en om direct te bestellen.  

High tea

Kom gezellig bij ons langs voor een high tea! Onze high tea bestaat uit onbeperkt thee met een glas verse jus d'orange en diverse zoetigheden, hartige delicatessen en een amuse soepje. Gezellig een middag met elkaar bijpraten en vooral genieten van allerlei lekkers! De high tea kost €22,50 per persoon en moet minimaal 1 dag van te voren gereserveerd worden.

 

Wij serveren vanaf 7 juli weer high tea's in ons restaurant. Wil je nu genieten van een B.K.O. high tea? Wij verzorgen high tea's voor thuis. 

158005155_189563356299258_97902682335075