avond.jpg

Restaurant

B.K.O. RESTAURANT 

ONTBIJT | LUNCH | BORREL | DINER

Ons restaurant is een plek voor jong & oud om lekker de dag te beginnen met een ontbijt, gezellig met vrienden of familie te lunchen, in de middag te genieten van een goed glas wijn en een lekker kaasplankje, 's avonds samen genieten van een smakelijk diner & de avond afsluiten met een borrel! Kortom, voor ieder moment van de dag kan je bij ons terecht. Op vrijdag, zaterdag & zondag zijn wij ook geopend voor diner. De rest van de week ben je welkom voor de lunch!

dessert.jpg
diner foto.jpg

Bekijk onze menukaarten

Wij hebben weer cocktail & gin tonic weekenden

Onze cocktail & gin tonic weekenden zijn weer terug van weg geweest. Dat betekent dat wij tot eind dit jaar weer iedere maand een special weekend hebben. In dit weekend kan je of cocktails drinken voor maar €6,95 per glas of gin & tonics voor maar €7,50 per glas. Check hieronder de data's!

Cocktail weekend: 10, 11, 12 september | 19, 20, 21 november

Gin & Tonic weekend: 15, 16, 17 oktober | 10, 11, 12 december 

Kom naar een van onze proeverijen 

Wij organiseren meerdere proeverijen, kom gezellig langs! Tijdens onze B.K.O. wijnproeverij ervaar je heel veel verschillende wijnen. Het zou geen echte B.K.O. proeverij zijn als we dit niet combineren met heerlijke hapjes. Kom daarom heerlijke wijnen proeven en genieten van bijpassende hapjes in onze gezellige proeflokaal. De proeverij kost slechts €39,95 per persoon. Meer info of direct reserveren? www.bkonline.nl/proeverijen

High tea

Kom gezellig bij ons langs voor een uitgebreide high tea! Wij serveren de high tea in twee rondes; eerst een hartige ronde en afsluiten met zoet. Bij de hartige ronde krijg je een amuse soepje, quiche met Serranoham & tzatziki, wrap vitello en een sandwich met carpaccio. Wanneer je van al dit lekkers hebt genoten krijg je de zoete plank. Op deze plank zitten allerlei heerlijke taartjes en zoetigheden, zoals onze beroemde cheesecake. 

Wil je graag een middag gezellig bijkletsen? En ondertussen genieten van allerlei lekkers? Reserveer dan nu onze high tea. De high tea kost €22,50 per persoon en moet minimaal 1 dag van te voren gereserveerd worden (wil je spontaan high tea'en bel ons dan even)

*Moeten wij rekening houden met een allergie? Bespreek met ons de mogelijkheden. Wij kunnen onze high tea glutenvrij maken. 

158005155_189563356299258_97902682335075