17891409646476147.jpg

Restaurant

B.K.O. RESTAURANT 

ONTBIJT | LUNCH | BORREL | DINER

Ons restaurant is een plek voor jong & oud om lekker de dag te beginnen met een ontbijt, gezellig met vrienden of familie te lunchen, in de middag te genieten van een goed glas wijn en een lekker kaasplankje, 's avonds samen genieten van een smakelijk diner & de avond afsluiten met een borrel! Kortom, voor ieder moment van de dag kan je bij ons terecht.

17844145489992912.jpg

Wij zijn weer geopend met ons terras! Kom gezellig langs!

 

Reserveren is verplicht (reserveren aan de deur mag ook) en wij serveren enkel op het terras van 12:00 tot 18:00. 

Wij hanteren een tafeltijd van 1,5 uur. Zo kunnen wij iedereen een plekje op het terras bij B.K.O. bieden. 

Wij hebben een speciale terras menukaart! 

Wine & Dine menu

Op vrijdag- & zaterdagavond kan je genieten van ons Wine & Dine menu. Ervaar de echte B.K.O. beleving; genieten van smaakvolle combinaties. Het concept bestaat uit een wisselend menu van 4 kleine gerechtjes, geserveerd met 3 bijpassende wijnen; gericht op smaakbeleving. Opgebouwd in twee klasse; A of B, hoe duurder het menu, hoe exclusiever de bijpassende wijn. Het menu is ook zonder wijn te bestellen. 

 

Wine & Dine los €29,50

Wine & Dine A €38,00

Wine & Dine B €46,00

 

Voor de echte bierliefhebber kan het menu ook met drie bijpassende bieren gecombineerd worden. 

Beer & Dine € 39,50

Benieuwd naar het Wine & Dine menu van deze maand? 

Wij verzorgen take away!

Momenteel is ons restaurant helaas gesloten. Jij kan dan misschien niet naar ons komen, maar dan komen wij toch gewoon naar jou! Wij hebben allerlei lekkers om thuis te genieten van B.K.O. Waar moet je allemaal aan denken? Uiteraard van alles voor een uitgebreide lunch, zoals belegde broodjes, salades, lunch proeverij en nog veel meer! Ben je een liefhebber van een high tea? Dan hebben wij onze high tea ook voor thuis! Wat betreft een uitgebreid diner ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kijk snel op onze webshop voor meer info en om direct te bestellen.  

High tea

Kom gezellig bij ons langs voor een high tea! Onze high tea bestaat uit onbeperkt thee met een glas verse jus d'orange en diverse zoetigheden, hartige delicatessen en een amuse soepje. Gezellig een middag met elkaar bijpraten en vooral genieten van allerlei lekkers! De high tea kost €19,50 per persoon en moet minimaal 1 dag van te voren gereserveerd worden.

 

Helaas kunnen jullie momenteel niet meer bij ons in het restaurant high tea'en... Maar wij hebben een heerlijke high tea voor thuis gemaakt. Zo kan jij er thuis een feestje van maken! 

158005155_189563356299258_97902682335075