top of page
kerstpakketten kist.jpg

B.K.O. zakelijk

B.K.O. zakelijk

Wat goed dat je ons hebt gevonden! Op deze zakelijke pagina ga je alles vinden wat wij voor jouw bedrijf, onderneming of organisatie kunnen betekenen. Dat is een heleboel, bijvoorbeeld het organiseren van een compleet verzorgde lunch, luxe hapjes voor bij een borrel, pakketjes ter viering van een speciale gelegenheid en vergeet onze beroemde kaas- & vleeswarenplanken niet. We zullen je vanaf deze pagina doorsturen naar onze bkonline.nl zakelijke pagina, daar kan je gemakkelijk bestellen.  

catering hapjes.jpg

Luxe hapjes

Wij hebben een ruim aanbod in diverse soorten luxe hapjes. Het zijn zeer smaakvolle en feestelijke hapjes voor bij een borrel of een zeer uitgebreide lunch. De hapjes hebben een ideale grootte om gemakkelijk te kunnen eten. 

 

Wij maken deze luxe hapjes per 10 stuks. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende soorten? Klik dan op de knop hieronder. 

broodjes lunch 1.jpg

Bedrijfslunch

Wij mogen voor een heleboel bedrijven al heel veel broodjes smeren maar doen dan natuurlijk ook graag voor jou! De mogelijkheden voor een bedrijfslunch zijn bij ons zeer divers. Wij hebben daarom drie standaard bedrijfslunches samengesteld. Deze lunches bevatten alles wat je van een goede lunch mag verwachten. 

 

Wil je toch liever zelf kiezen? Dan kan je natuurlijk ook altijd een eigen keuze in belegde broodjes maken. Liever maatwerk voor een lunch? Neem dan gerust contact met ons op. 

diner bko catering.jpg

Catering op maat

Wil je liever een catering op maat? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een compleet verzorgd diner. Dan kunnen wij dit voor jullie regelen. Wat kunnen wij zo al verzorgen? Salades, soepen, kaas- & vleeswarenplanken, hoofdgerechten zoals bijvoorbeeld saté van kippendijen met friet & salade en vergeet natuurlijk onze desserts niet. 

 

Wij staan open voor uw ideeën en kijken dan naar de mogelijkheid om dit te realiseren. Wil je inspiratie op doen voor warme gerechten? Bekijk onze take away gerechten. 

dozen kerstpakketten.jpg

Pakketten

Op zoek naar pakketten voor je collega's? Om ze te bedanken, voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat ze het verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vullen onze pakketten met hoge en verse kwaliteitsproducten. In onze pakketten zitten producten waar iedereen héél blij van wordt. 

 

Online hebben wij een ruim aanbod in pakketten staan, voor iedere gelegenheid een passend pakket. Wil je een pakket aanpassen? Dan kan dit altijd met ons overlegd worden. 

bottom of page