ONTMOET ons TEAM...

rEMCO VAN DEN HEUVEL

​Ik ben de trotse eigenaar van B.K.O. Na mijn jarenlange ervaring als kok in diverse top-restaurants van Nederland, ben ik sinds 2010 een nieuw avontuur begonnen; een kaas- en delicatessenwinkel in Hillegom waar ik al mijn passie voor eten en wijnen kan delen aan onze klanten uit de Bollenstreek. Sinds 2017 ben ik weer bezig met mijn passie: koken, in ons restaurant 'Wine & Bites'. Tot snel bij B.K.O!

- Remco van den Heuvel

 

 

Hi cheeselovers, mijn naam is Julia en ik werk sinds 2010 bij B.K.O. Ik maak van het leven altijd een #kaasfeestje en mijn creativiteit komt tot uiting in het maken van kaasplanken. Tot snel in de winkel! 

julia de jong

Corine van den heuvel

 

 

Volgt nog

mandy kitsz

Ik studeer recht en bedrijfswetenschappen in Leiden en werk al ruim 6 jaar in de kaaswinkel. Het leukste aan dit werk is om advies te geven aan klanten en kaasplankjes maken. 

nienke van rhee

Mijn naam is Nienke , ik werk nu sinds 2015 bij B.K.O. en nog steeds met veel plezier! Begonnen in de kleine gezellige kaaswinkel en super trots met waar we nu zijn. Het leukst vind ik het om klanten te helpen met een leuk cadeaupakketje samen te stellen en het adviseren over alle kazen!  

Julia Romijn

Mijn naam is Julia, en ik ben 18 jaar. Na de zomer ben ik begonnen aan het eerste jaar aan de universiteit Utrecht. Naast school ben ik ook regelmatig te vinden in het restaurant! Wat ik het leukste aan werken bij B.K.O. is het maken van een #kaasfeestje, zodat iedereen ook een kaasfeestje op tafel krijgt!  

 

 

Hallo ik ben charlie Vijfhuizen en ik ben 17 jaar oud. Ik zit in mijn examen jaar van de havo. In mijn vrije tijd doe ik aan handbal of ben gezellig met vrienden. Ik werk nu bij B.K.O sinds augustus 2019 en ik heb het er enorm naar mijn zin. Het team is altijd gezellig en het werk is ook super leuk. Ik werk in het restaurant in de bediening en sta veel achter de bar.

Het leukste aan werken bij B.K.O vind ik het leren van zoveel nieuwe dingen en een gezellig praatje maken met de klant.

Charlie Vijfhuizen

Moïse van der Linde 

Mijn naam is Moïse en ik ben vooral te vinden in het restaurant. Na een lange tijd zelf langs te komen in de kaaswinkel en vaak broodjes te komen eten in het restaurant, vond ik dat het tijd werd om mij aan te sluiten bij het team van B.K.O., dat mij oh-zo gezellig leek. Dit is dan ook zeker waar & dit is ook één van de redenen waarom ik het zo leuk vind om hier te werken. Naast een gezellig team is de dag altijd weer een verrassing en ben ik natuurlijk dol op kaas & wijn.

kim soesbergen

Mijn naam is  Kim. Ik ben in september 17 jaar geworden. Ik werk sinds februari 2017 bij B.K.O. in de bediening van het restaurant. Ik doe het met plezier! Naast mijn bijbaantje bij B.K.O. doe ik de opleiding tot verpleegkundige, waar ik nu in mijn tweede jaar zit.

céline havenaar

Mijn naam is Céline en ik ben sinds maart 2016 werkzaam bij B.K.O. Ik  heb nu een tussenjaar en ben veel te vinden in de winkel Het leukste bij B.K.O. vind ik het ruime assortiment. Iedere klant wil wat anders, zo help je de ene klant met een kaas zoeken en de andere met het maken van een pakketje.

jackie donker

Mijn naam is Jackie en ik ben met veel enthousiasme werkzaam in het restaurant. Ik vind het super leuk om gasten te verwennen bij de lunch of als zij een avondje uit zijn. Het werken met super mooie producten en wijnen is natuurlijk ook heel gaaf. Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd aan de studie commerciële economie en sindsdien werk ik fulltime bij dit prachtige bedrijf. Doordeweeks vervul ik hier een marketing en communicatie functie. Ik hoop u snel een keer te zien in het restaurant!

sanne hulsebosch

Mijn naam is Sanne Hulsebosch en ik ben nu 18 jaar. Sinds februari 2017 werk ik op zaterdag bij B.K.O., met enorm veel plezier. Ik ben begonnen in de kaaswinkel, maar werk nu vooral in het restaurant. De afwisseling van het werk vind ik super leuk. Daarnaast is het altijd heel gezellig met de collega’s. De boeren truffelkaas vind ik de lekkerste kaas die wij verkopen. 

suze lemmers

Mijn naam is Suze en ik ben nu 18 jaar oud. Ik werk sinds april 2017 met veel plezier in de Boter Kaas en Olijven. Mij kun je in de winkel, maar soms ook in het restaurant vinden! Mijn favoriete kaas is Delice de Bourgogne.

demi van der meer

Mijn naam is Demi, ik ben 19 jaar oud en woon momenteel in Zwolle. Ik zit op kamers in Zwolle, omdat ik hier de opleiding psychomotorische therapie volg en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Toch kom ik ieder weekend terug naar Hillegom om mijn ouders te zien en natuurlijk om bij Boter Kaas en Olijven te komen werken. Ik vind kaas ontzettend lekker en vind het heel moeilijk om een favoriet te kiezen, maar boven aan mijn lijstje staan belegen kaas, Vivaldi boeren ambacht en brie.

evelyn van der putte

Mijn naam is Evelyn en ben 21 jaar oud. Ik werk sinds augustus 2017 bij B.K.O. en ben heb het ontzettend naar mijn zin! Ik krijg elke dag weer de kans nieuwe dingen te leren over de producten. Ik ben dit jaar begonnen aan de studie Vastgoed en Makelaardij in Rotterdam. De sporten die ik beoefen zijn paardrijden en Aquabootcamp. Mijn favoriete kaas is de pittige Roodbonter kaas van boer Evert. Tot snel in de winkel, ik sta graag voor u klaar! 

Vera meijer

Mijn naam is Vera en ik ben nu 18 jaar. Ik werk nu sinds december 2018 bij BKO en ben doordeweeks veel te vinden in het restaurant en een enkele keer ook in de winkel. Het leuke aan BKO is dat elke dag weer een verrassing is en dat BKO zo veelzijdig is. Naast het werken sport ik graag en denk ik na over wat ik volgend jaar wil studeren.

Mijn naam is Lieke de Groot ik ben 17 jaar oud en werk sinds de zomer 2018 met veel plezier in de winkel van Boter Kaas en Olijven. Ik ben elke zaterdag in de winkel te vinden. Naast het werk bij B.K.O doe ik de opleiding Onderwijsassistent op het mbo. Ik vind het erg leuk werk en elke zaterdag is weer een feestje!!

Lieke DE GROOT

Tara van den Heuvel

Hoi, ik ben Tara Van den Heuvel. Ik ben 15 jaar en word in de zomer 16

Sinds juli 2018 werk ik in de kaaswinkel, waar ik het erg naar me zin heb. Nu kun je me vinden in de keuken, hier vind ik het erg gezellig en van het werken in de keuken hou ik het meeste. Ik zit nu in me eindexamen jaar van de mavo, volgend jaar ga ik de leidinggevende bakker opleiding doen omdat mijn passie bakken is! 

Amie van rijn

Hi! Mijn naam is Amie, ik werk met veel plezier in de bediening bij B.K.O. Het leukste aan mijn werk in het restaurant vind ik de afwisseling en de gezelligheid binnen het team. Om te werken en te leren over de mooie producten die we gebruiken vind ik super gaaf!

Naast mijn werk volg ik de studie gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik hou van reizen, kletsen, eten en van wijn!

 

Ik hoop u snel een keer te kunnen verwelkomen in het restaurant!

Jacqueline Berendse

Hooi mijn naam is Jacqueline. Sinds kort maak ik deel uit van team dekaasmeisjes. Als je mij zou moeten omschrijven in een paar woorden: gezelschapsmens, stuiterbal en liefdevol. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en zit ik vaak achter de naaimachine om onder andere mijn eigen tassen te maken. Nu kennen jullie mij en ik leer jullie ook graag kennen! Tot snel in de winkel of restaurant.

Sam Bakhuijsen

Mijn naam is Sam Bakhuijsen en sinds augustus 2019 versterk ik het team van BKO. Ik ben 16 jaar. Ik volg op dit moment de opleiding tot kok in Leiden. Al van kleins af aan wilde ik kok worden en ik sta dan  ook graag in de keuken van BKO. Ik leer veel en iedereen is heel aardig en behulpzaam. Ik werk hier met veel plezier.

Tyrone meeuwissen

Volgt

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Volg ons op social media