proeflokaal

Ons proeflokaal is verbouwd

Eind mei 2020 hebben wij ons proeflokaal flink verbouwd! Het was tijd voor een nieuwe sfeer en hippe uitstraling. De Kaasmeisjes hebben samen het gehele proces uitgedacht en uitgewerkt. Wij zijn super trots op het resultaat! Het is een echte toevoeging aan ons restaurant geworden. De ruimte is van strak, clean en vooral 'wit' veranderd in een sfeervolle, knusse en hippe ruimte waar je gezellig kan lunchen, dineren of borrelen. 

Wij krijgen super veel positieve reacties van de gasten terug en regelmatig de vraag welke architect wij hebben ingehuurd. Wij kunnen dan met trots zeggen: de Kaasmeisjes! 

De Kaasmeisjes hebben de smaak van het samenstellen en ontwerpen van een ruimte helemaal te pakken. Ze kunnen niet wachten om aan de volgende klus te beginnen. Heb jij inspiratie nodig voor een ruimte? Neem eens contact met ons op! 

meer informatie?

doe Hier inspiratie op! 

 

of... stuur een e-mail, bel ons op 0252-810056 of kom langs in onze winkel

Sinds augustus 2017 is, in het verlengde van ons restaurant Wine and Bites, het proeflokaal geopend. Voor bijvoorbeeld een borrel, een high wine, gezellig familiediner of een feest met vrienden kan je hier terecht. Of voor bijvoorbeeld een wijn- en/of kaasproeverij. Alles is bij ons bespreekbaar! 

Kaas- en wijn proeverijen

wij organiseren onze eigen kaas- en wijnproeverijen in het proeflokaal. klik hier voor meer informatie

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Volg ons op social media