nieuwsbrief augustus 2018  

Weer een nieuwe nieuwsbrief voor de maand augustus! Bezoek ons deze maand tijdens de jaarmarkt en proviteer van leuke aanbiedingen...

 

JAARMARKT HILLEGOM | 16 AUGUSTUS 2018

De jaarmarkt van Hillegom is altijd een feestje! Wij vieren dit met leuke aanbiedingen & acties en ons restaurant Wine & Bites is donderdagavond extra lang geopend: tot 23:30 uur! Kom gezellig langs voor een lekkere borrel, hapje of diner. Verwacht op deze gezellige dag:


• Gin-tonics voor €7,50 en cocktails voor €6,50
• Plateau vis van de grill en vlees van de Big Green Egg | €25,00 p.p.

• 100 gram kaassalade (diverse soorten) met Fornaccini crackers voor €5,00

•  Bij één kilo Noord Hollands Roem extra belegen krijg je een GRATIS 'Kruidenboter-maak-setje' van Boska cadeau. 

• Leuke aanbiedingen & acties

 

OPENINGSTIJDEN
Winkel: 08:30-18:00 uur
Restaurant: 08:30-23:30 uur

 

Zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Reserveren kan via 0252-810056 of www.boterkaasenolijven.nl/reserveren. Op de hoogte blijven? https://www.facebook.com/events/191124511755351

 

 AANBIEDING VAN DE MAAND AUGUSTUS: WIJN

 

 

 

We hebben deze maand een mooie wijnactie! Maak kennis met deze twee Italiaanse wijnen voor een leuk prijsje:

Recchia Bianco di Custoza | van €7,50 voor €6,25 (alleen per doos, 6 flessen)

Een frisdroge en fruitige wijn. Je proeft: bloemen, citrusfruit, kiwi, citroen en een zeer subtiele exotische toon van gember en munt.

De familie Recchia is sinds 1906 actief in de wijnbouw. Het is een echt familiebedrijf waarin alle familieleden meewerken. De Recchia's bezitten in totaal zeventig hectare wijngaarden, waarvan een deel in het Valpolicella gebied en een deel in het Bardolino en Custoza gebied. De wijngaarden liggen noordwestelijk van de stad Verona.

 

Cabaletta Rosso Delle Venezie IGT | van €8,95 voor €7,50 (alleen per doos, 6 flessen)

Vol, soepel en rond van smaak. Je proeft rijpe bramen, pruimen, subtiele kruidigheid zoals laurier, subtiele hints van chocolade en vanille door de rijping op eikenhouten vaten. Heerlijke wijn om los van de maaltijd te drinken of in combinatie met diverse pasta- en vleesgerechten of een stukje kaas.

Deze wijn is afkomstig uit de Italiaanse Veneto streek in het Noordoosten van Italië. De wijn wordt gemaakt in het wijngebied Valpolicella. Het Valpolicella gebied is bekend vanwege de gelijknamige wijnen en de Amarone en Ripasso wijnen. Voor deze laatste twee wijnen worden druiven te drogen gelegd om uiteindelijk een vollere en meer krachtige wijn te krijgen. De Cabaletta is duidelijk geïnspireerd op deze wijnen. Waarom er dan geen Valpolicella op het etiket staat? Door de toevoeging van 10% cabernet sauvignon is dit wettelijk niet toegestaan.

De balans tussen de frisheid van de wijn, die ervoor zorgt dat je de wijn lekker door kunt drinken en de subtiele zoetheid door de appasimento methode die voor een rijke, volle, zachte smaak zorgt. En last but not least de zeer scherpe prijs voor een wijn van hoge kwaliteit.

 

Tot snel in onze winkel of restaurant!

Team B.K.O.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Volg ons op social media