CATERING OP MAAT

WIJ VERZORGEN HAPJES, SALADES TOT COMPLETE CATERING (in ons proeflokaal of OP locatie). Hieronder een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. liever iets anders? geen probleem; wij bieden ook catering op maat, zodat alles aan de wens kan worden voldaan. bel, mail of maak een afspraak in de winkel om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. Belegde broodjes bestellen? klik hier> 

Wij kunnen meerdere soorten salades verzorgen. Denk hierbij aan een pastasalade, aardappelsalade of een groene salades. Alle salades kunnen naar wens worden samengesteld.

Onmisbaar voor bij de salade of borrel! Twee keer (gesneden) ½ stokbrood, 1 zak Fornacini's, 150 gram aioli, 150 gram tapenade, huisgemaakte kruidenboter en 150 gram Grand Cru kaassalade

Luxe salades

smeer & dip

Broodjes en sandwiches naar eigen wens te laten beleggen. Lunch op de afbeelding is voor vier personen met een flesje versgeperste jus d'orange. Maak met ons een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

(bedrijfs)lunch

Op zoek naar een leuk cadeau? Wij maken cadeautjes en pakketjes (in grote oplage) op maat. Leuk om te geven, maar zeker ook om te krijgen!

cadeaus en pakketjes

Wij verzorgen ook luxe hapjes (naar wens). Enkele voorbeelden van onze hapjes: Pekingeendflensje met hoisinsaus I Quiche met serranoham | Carpaccio rolletje | Vitello tonnato | Mini sandwich met gerookte rib-eye | Wrap gevuld met kaassalade | Mini brioche met roomkaas en zalm. (Bijna) alles is mogelijk!

luxe hapjes

luxe kaas en/of vlees plateau

Een luxe opgemaakte kaasplank, met diverse soorten buitenlandse kaas en of luxe vleeswaren. De plank kan naar wens - en groot of klein - worden opgemaakt.  Bel, mail ons of loop even binnen in onze winkel.

?

Andere wensen dan bovengenoemde voorbeelden? Wij verzorgen ook (complete) catering op maat.

Ook catering op locatie behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel, mail of kom langs bij ons in de winkel. 

catering op

maat

of kom langs in onze winkel of restaurant

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Volg ons op social media